Bytte fra prøveabonnement til betalt abonnement

Når den gratis prøveperioden utløper, fornyes og aktiveres abonnementet uten at du trenger å gjøre noe. Prisen for fornyelse av abonnement belastes betalingsmåten du har valgt.

I noen områder kan det hende at automatisk bytting til betalt abonnement ikke er tilgjengelig. Hvis du ikke oppga betalingsdetaljer for fornyelse da du abonnerte på den gratis prøveversjonen, må du kjøpe et abonnement for å sikre at enhetene dine forblir beskyttet.

Slik bytter du fra prøveabonnement til betalt abonnement:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil. Hvis enheten din er koblet til My Kaspersky-kontoen din, vises e-postadressen din her.
  3. Klikk på Kjøp nå i abonnementsinformasjonen.

Nettstedet til Kaspersky eller en av våre partnere åpnes i standardnettleseren. Under kjøpsprosessen skriver du inn e-postadressen som er registrert for My Kaspersky-kontoen din.

Abonnementet du kjøpte, aktiveres automatisk på enheten din.